Contact

De VECG is volop in ontwikkeling. Meer weten over de Vereniging van Energie Coöperaties in Gelderland? Heeft u een vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier. U ontvangt spoedig bericht van ons.  

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een bericht sturen? Neem contact op met Arien Scholtens.

Arien Scholtens

arien@vecg.nl, tel. (06)81 66 75 46

 

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Wij zijn EnergieSamen Gelderland

De Vereniging Energiecoöperaties Gelderland (VECG) is in september 2015 opgericht en vertegenwoordigt inmiddels 34 van de 61 lokale energie-initiatieven in Gelderland. De leden zetten zich in voor een energietransitieproces waarin inwoners van Gelderland zoveel mogelijk participeren. De VECG heet nu EnergieSamen Gelderland. We behartigen de belangen van de leden, werken aan professionalisering en vergroten onze slagkracht door onderlinge samenwerking en kennisdeling.

© Copyright 2017 - Vereniging Energie Coöperaties Gelderland -VECG.nl  |  Inloggen  |  Gebruikersvoorwaarden
Fout | Vereniging van Energiecoöperaties in Gelderland

Fout

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains/vecg.nl/DEFAULT/includes/common.inc:2797) in drupal_send_headers() (regel 1499 van /domains/vecg.nl/DEFAULT/includes/bootstrap.inc).
  • TypeError: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /domains/vecg.nl/DEFAULT/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 in xmlsitemap_node_create_link() (regel 194 van /domains/vecg.nl/DEFAULT/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.